Wie is Schoolmateriaal.be?

Wie zijn we?

Schoolmateriaal.be is een Belgische online webshop gespecialiseerd is het aanbieden van schoolmateriaal met de focus op een lage prijs.

In 2019 merkten enkele studenten (wij) op dat het schoolmateriaal rond juli-augustus en september duurder werd. Na wat opzoekingswerk te doen konden we bevestigen dat de prijzen stegen. Verder zagen we ook dat verpakkingen het geheel een pak duurder maakten.

Dit konden we niet laten gebeuren en als jonge marketing studenten richtten we samen Schoolmateriaal.be op. Een bedrijf dat ernaar streeft om de grootste merken aan te bieden aan de kleinste prijzen. Dit door eerlijke marges en zo weinig mogelijk verpakking.

Waarom Schoolmateriaal.be?

De jungle van schoolmateriaal is dichtbegroeid en er is nog maar weinig overzicht. Vinden wat je zoekt is niet eenvoudig en de laagste prijs vinden evenmin. Daarom vergelijkten wij de meest opvallende producten en namen ze op in ons assortiment. Via uitleg creeren we meer overzicht en met zo min mogelijk verpakking zorgt schoolmateriaal.be voor een lage prijs.

Een goede service mag natuurlijk ook niet ontbreken, we streven ernaar om altijd snel en persoonlijk te antwoorden op al jouw vragen.

Duurzaam studeren!

Een mooie planeet is een groene planeet. Dit doen we door in de mate van het mogelijke zo weinig mogelijk verpakkingen te gebruiken om zo vervuiling tegen te gaan. Een fijn effect hiervan is dat we een win-win scenario creëren omdat dit ons de kans geeft om onze producten goedkoper aan te bieden en ons steentje bij te dragen aan de duurzame economie.